OFERTA

Projektingenjör

Nombre de la Oferta

Projektingenjör

Fecha

19-04-2021

Formación

Ingeniería Civil /Ingeniería Caminos, Canales y Puertos

Lugar

Suecia

Funciones

Här är dina nya utmaningar
Som Projektingenjör är du involverad tidigt i anbuds-/projekteringsfasen och ansvarar för att analysera tekniska lösningar, tidsplanering och kontraktsfrågor så att dessa hanteras på rätt sätt från anbud och under hela projektets genomförande. Det är ett spännande och utmanande arbete som kräver att många pågående aktiviteter drivs parallellt, samtidigt som du självständigt ansvarar för uppföljningen av tidsplaneringen, uppföljning och sammanställning av kontraktsfrågor med tillhörande dokumentationskrav så som fakturor, dagböcker, UR osv.

Requisitos valorables

Det här förväntar vi oss av dig
Inom Rover strävar vi efter att kvalitetssäkra vår produktion, skapa en säker arbetsmiljö samt att utföra våra kontrakt på ett så tekniskt och tids optimerat sätt som möjligt. Du arbetar i nära samarbete med många olika specialister såsom VD, projektchefer, anbudsingenjörer, KMA och platschefer. En naturlig del av ditt arbete innebär att hantera diverse uppgifter och frågor samt följa upp och rapportera utfall samt fungera som bollplank och stöd till produktionen gällande tidsplanering, resursplanering, kontraktsfrågor samt ekonomi. Tjänsten fordrar att du självständigt driver frågor mot beställare och underleverantörer i enlighet med Rovers strategier och mål.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Du har ett starkt intresse för produktion och att utveckla ny teknik. Vi ser helst att du har högskoleutbildning och/eller några års erfarenhet inom anläggnings- och entreprenadbranschen. För att lyckas i rollen måste du vara framåt och ha lätt för att kommunicera med både beställare och produktionspersonal. Du är strukturerad och skicklig på att hantera flera frågor parallellt och drivs av att hitta tekniskt och affärsmässigt fördelaktiga lösningar, på kort och lång sikt. Det är meriterande om du har juridisk kunskap inom entreprenadjuridik AMA/MER samt erfarenhet från projektledning. I din roll som Projektingenjör kommer du arbeta med branschens regelverk samt nomenklatur, vilket du bör känna dig bekväm med. Du värdesätter ett bolag som jobbar för en god arbetsmiljö och i en internationell miljö.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Jornada

Anställningsform är tillsvidare på heltid

Remuneración

ENVÍANOS TU SOLICITUD

He leído y acepto el aviso legal

Compartir

Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información